Ale ja jestem mimo wszystko za Rogaczem, nawet jeśli imprezę będziemy dzielić z inną grupą. Pod warunkiem, że naszych andrzejek nie zdominuje świąteczno-piernikowa impreza.

Moderator: Moderatorzy
tomix napisał(a):Cześć!
Polecam Wam przejść szlak z Czernichowa przez Przysłop na Czupel, chyba najładniejsza w tym rejonie.
Tomek
tomix napisał(a):Cześć!
Polecam Wam przejść szlak z Czernichowa przez Przysłop na Czupel, chyba najładniejsza w tym rejonie.
Tomek
Ewelina7 napisał(a): Ale ja już pociągi sprawdziłam...
Zamierzam Was łapać z pociągu, pojadę z Bielska
happybilly napisał(a)::happybilly, Monika, Marysia i Jaś
Ewelina7 napisał(a):Ja biorę kubeczek i wosk, ktoś musi wziąć palnik.
Beska napisał(a): ale butlę z palnikiem niekoniecznie, tym bardziej, że będziemy pewnie musieli taszczyć jak zwykle gitarę
Iza napisał(a):Z Czernichowa można podejść niebieskim, a wracać Magurka - nieoznakowana droga przez Babczaki do czerwonego szlaku (szłam nią kiedyś z Romkiem - istnieje nie tylko na mapie) - czerwony - żółty - zielony do Czernichowa. .
mMa napisał(a): Beska nawet mi do głowy nie przyszło żebyś to Ty miała brać palnik! Szczerze mówiąc w ogóle o nim nie myślałam, bo w chatce jakiś piec przecież jest, ale dla świętego spokoju mogę zakupić gaz i wziąć ze sobą (z palnikiem).
mMa napisał(a): Myślałam tylko żeby w niedzielę jeszcze jakiś spacer zrobić a nie wracać szybko w 30 min do samochodu (jeżeli auto będzie w Wilkowicach.
Jutro dzwonię i potwierdzam ilość osób
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość